Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
16/11/2010

Σχόλιο Παν. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου ότι η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα ήταν καταστροφή για τη χώρα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΣ ΤΟ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΣ Η «ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΤΕΡΝΑ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου ότι η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα ήταν καταστροφή για τη χώρα, έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:

Η τρομοφοβία που ενσπείρει ο Γ. Παπανδρέου σχετικά με την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, δείχνει το βάθος της υπηρετικής πολιτικής σχέσης αυτής της κυβέρνησης προς το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.

Δυστυχώς, ο Γ. Παπανδρέου, με το είδος της κριτικής που άσκησε στην Α. Μέρκελ, εμφανίζεται ως μαινόμενος τραπεζίτης και βασιλικότερος του γερμανογαλλικού άξονα, στην εξυπηρέτηση του χρηματιστικού κεφαλαίου.

Αυτή την ώρα που η ευρωζώνη αποσυντίθεται από τις εσωτερικές της αντιφάσεις και η τραυματισμένη ηγεμονία των ΗΠΑ πάει ματαίως να διασωθεί με τρισεκατομμύρια τυπωμένα δολάρια, η Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται από τη μια ως το «μακρύ χέρι» του γερμανού τραπεζίτη και από την άλλη ως η «σιδερένια φτέρνα» του ισραηλινού πεζοναύτη! 

Αυτά, στην ουσία, συνιστούν την πραγματική καταστροφή για την χώρα και τον ελληνικό λαό!

To Γραφείο Τύπου