Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
29/11/2010

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα στον Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα στον Άντρο Κυπριανού για την επανεκλογή του ως Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ:

«Αγαπητέ σύντροφε Άντρο,

Σε συγχαίρουμε θερμά για την επανεκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, ευχόμενοι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην εφαρμογή των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του κόμματος σας το οποίο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αλληλεγγύη του ΣΥΝ, όπως και όλης της Ευρωπαϊκής αριστεράς, με το ΑΚΕΛ και την κυπριακή αριστερά – ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή – θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Για να καρποφορήσουν οι αγώνες σας και οι προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια για τη λύση του Κυπριακού με τη δημιουργία μιας διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα και με μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια, μια διεθνή προσωπικότητα. Για μια Κύπρο χωρίς ξένους στρατούς και ξένες βάσεις.

Προσβλέπουμε στην παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων μας με το ΑΚΕΛ, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο και του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Συντροφικά,

Αλέξης Τσίπρας»