Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
07/12/2010

Δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την επίσκεψη του κ. Στρος Καν στο Κοινοβούλιο

Το Δ.Ν.Τ. και όσοι το εκπροσωπούν, είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού με τις πολιτικές τους επιλογές οδηγούν τους λαούς σε χρεοκοπία, σε κοινωνική εξαθλίωση, στη φτώχια στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του περασμένου Μαΐου έχει κλείσει την δημοκρατική κοινοβουλευτική διαδικασία για τους εκπροσώπους του λαού, που είχαν το δικαίωμα να ψηφίζουν και να επικυρώνουν ή να απορρίπτουν τις συμφωνίες της με την τρόικα, σήμερα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του Ελληνικού Κοινοβουλίου προκειμένου να μας κάνουν διάλεξη οι επιτηρητές μας.

Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορούσε με την παρουσία της να νομιμοποιήσει μια διαδικασία υποβάθμισης των Βουλευτών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να καταγγέλλουμε αυτή την συντριπτικά μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία πολιτική, την πολιτική του Δ.Ν.Τ. και της τρόικα που υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, προκειμένου να ανατραπεί το μνημόνιο της υποτέλειας και της χρεοκοπίας και να υπάρξει προοπτική ελπίδας για τον ελληνικό λαό.

To Γραφείο Τύπου