Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
03/02/2011

Αποφάσεις της Επιτροπής Εργατικής Πολικής του ΣΥΡΙΖΑ για πανεργατική απεργία 23/2, απεργούς πείνας, απεργίες στις συγκοινωνίες και κινήματα "δεν πληρώνω - δεν πληρώνω".

Η επιτροπή εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίασή της πήρε τις εξής αποφάσεις:

1. Καμπάνια με όλες μας τις δυνάμεις στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές για την επιτυχία της απεργίας στις 23/2 και για να δώσουμε στην πορεία για αυτή κλίμα παλλαϊκού ξεσηκωμού. Έκδοση αφίσας και ανακοίνωσης την επόμενη εβδομάδα. Προσυγκέντρωση μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία στις 10:30πμ στο Μουσείο. Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ είναι στις 11πμ στο πεδίο του Άρεως. Στην προσυγκέντρωση και στην πορεία κατεβαίνουμε με τα μπλοκ του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Συνεννόηση σε νέα συνεδρίαση για την περιφρούρηση της πορείας.

2. Αλληλεγγύη στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών.

3. Προτάσεις στα συνδικάτα για ψηφίσματα αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Στήριξη και Συμμετοχή του Δικτύου Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις κινητοποιήσεις τους.

4. Συμμετοχή του Δικτύου συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε όλες τις κινητοποιήσεις του ερχόμενου Σαββατοκύριακου αφενός του ανοικτού Συντονισμού επιβατών Αττικής ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών και αφετέρου των κινημάτων πολιτών για ελεύθερα διόδια.

To Γραφείο Τύπου