Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
21/02/2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Εμπρηστική επίθεση με μολότωφ και πέτρες δέχτηκαν τα γραφεία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στη λεωφόρο Παπάγου στο δήμο Ζωγράφου. Από σύμπτωση αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ένα χοντρό τζάμι απέτρεψε  την επέκταση της φωτιάς στο εσωτερικό  των γραφείων. Σε διαφορετική περίπτωση η φωτιά που προκάλεσε η βόμβα μολότωφ που έριξαν οι «άγνωστοι» στην είσοδο, θα μεταδίδονταν σε έντυπο υλικό με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τους κατοίκους και τα παρακείμενα καταστήματα.

Τα θρασύδειλα φασιστοειδή - προβοκατόρικα στοιχεία έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τη συνεπή αγωνιστική δράση της Πολιτικής Κίνησης Ζωγράφου του ΣΥΝ, τόσο στα τοπικά όσο και στα γενικά πολιτικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους συμπολίτες μας.

Τους απαντάμε ότι είναι «μακριά νυχτωμένοι» αν ονειρεύονται ότι η σημερινή οικονομική κρίση θα θρέψει τα φασιστικά τους «όνειρα» όπως τα έθρεψε η οικονομική κρίση του 1929.

 Τα μέλη, οι φίλοι, οι ψηφοφόροι του ΣΥΝ, όλοι οι δημοκράτες Ζωγραφιώτες όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται από τα φασιστοειδή αλλά με περισσότερο πείσμα, συνέπεια και αγωνιστικότητα πρωτοστατούν στους αγώνες των εργαζόμενων συμπολιτών μας για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών κυβέρνησης και ΔΝΤ, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, αλλά και για τη μακροπρόθεσμη αλλαγή των συσχετισμών που θα ανοίξουν το δρόμο για το Σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.

Η Π.Κ. Ζωγράφου του ΣΥΝ καλεί όλους τους μαζικούς φορείς του Δήμου μας, τα κόμματα και το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσουν την φασιστική-προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία του ΣΥΝ στου Ζωγράφου.  

18 -2-2011  

Πολιτική Κίνηση Ζωγράφου του ΣΥΝ