Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
28/02/2011

Δήλωση του Δ. Στρατούλη, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την προώθηση, από τη διοίκηση του ΟΤΕ, 120 απολύσεων στην Cosmote και για δραστικές περικοπές μισθών σε όλο το προσωπικό

Το κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα, το οποίο προωθεί το αφεντικό του ΟΤΕ, η Deutche Telecom, σε βάρος των εργαζομένων με απολύσεις, περικοπές μισθών και με κατάργηση όρων συλλογικών συμβάσεων και εσωτερικών κανονισμών εργασίας, έχει ηθικό αυτουργό τον κ. Παπακωνσταντίνου και την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι με τις επιστολές τους για μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων στις ΔΕΚΟ, έδωσαν το πριόνι στον φυσικό αυτουργό για να κομματιάσει θέσεις εργασίας και στοιχειώδεις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους του ΟΤΕ και τα συνδικάτα τους να αντισταθούν με όλους τους τρόπους για να ακυρώσουν το κοινωνικό νεκροταφείο, για το οποίο τους προορίζουν η κυβέρνηση μαζί με τη γερμανική πολυεθνική, με μοναδικό στόχο να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα επιχειρηματικά κέρδη της.

To Γραφείο Τύπου