Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/03/2011

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΝ με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και της Καμπάνιας «Ελευθερία για την Παλαιστίνη»

Συνάντηση με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και της Καμπάνιας «Ελευθερία για την Παλαιστίνη» (Freedom to Palestine) είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΝ, αποτελούμενη από τη Ρένα Δούρου, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής, και το Γιάννη Μπουρνού, μέλος της ΚΠΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΑ. Η Παλαιστινιακή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Μουσταφά Αζούζ (Σύμβουλο της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα) και τον Ταρίκ Σαντίντ (συντονιστή της Διεθνούς Καμπάνιας «Ελευθερία για την Παλαιστίνη»), ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΣΥΝ για την εν εξελίξει πανευρωπαϊκή εκστρατεία συλλογής 1.000.000 υπογραφών με στόχο την απαγόρευση εισαγωγής στις χώρες της Ε.Ε. προϊόντων προερχομένων από τους εβραϊκούς εποικισμούς σε κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη. 

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ εξέφρασε την στήριξή της στα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού, καθώς και τη διάθεση του κόμματος για τη διοργάνωση δράσεων έμπρακτης αλληλεγγύης και ενίσχυσης της συγκεκριμένης εκστρατείας.

To Γραφείο Τύπου