Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
10/05/2011

Επίσκεψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου στους εργαζόμενους της «Πετζετάκις» στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 9 Μαΐου επίσκεψη στο εργοστάσιο της «Πετζετάκις Α.Ε.» στη ΒΙΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους που εδώ και μήνες έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2010. 

Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους, όπως η καταβολή των δεδουλευμένων τους και η εργασιακή τους αποκατάσταση. Παράλληλα, δήλωσαν απογοητευμένοι από τη στάση της διοίκησης της εταιρείας, που, παρά τις συνεχόμενες υποσχέσεις της περί πληρωμής τους, έχει αποδειχθεί ανεύθυνη και αναξιόπιστη. 

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που οδήγησαν στο μαρασμό της βιομηχανίας και την αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση, τη στιγμή που τα «δώρα» που παρέχονται στους βιομηχάνους δεν έχουν  τελειωμό. «Ο αγώνας τον εργαζομένων στην Πετζετάκις Α.Ε. είναι δίκαιος και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να συνεχίσουν ενωμένοι μέχρι τη δικαίωσή τους», δήλωσε η βουλευτής. Επιπλέον κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες τις απέναντι στους εργαζόμενους της εταιρείας και να σταματήσει να ανέχεται ή να στηρίζει την πλευρά της εργοδοσίας.

To Γραφείο Τύπου