Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/05/2011

Δήλωση του Π. Λαφαζάνη, Κοινοβ. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που αφορούν στον ΣΥΝ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόσωπό του

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Πεταλωτή για τον ΣΥΝ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόσωπό του έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σπανίως έχουν λεχθεί από πολιτικό πρόσωπο τόσα  συσσωρευμένα ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, τα οποία φτάνουν  στα όρια της αθλιότητας και του ευτελούς κωμικού αντιπερισπασμού.

Η παρουσία μου στο Γενικό Κρατικό της Νικαίας ήταν επιβεβλημένη και επεδείκνυε το ζωηρό ανθρώπινο ενδιαφέρον για την υγεία και τη ζωή διαδηλωτών που είχαν υποστεί εγκληματικές επιθέσεις με δολοφονικές προθέσεις.

Ο ίδιος προσωπικά δεν είχα καμιά σχέση με όσα παραπλανητικά και ευφάνταστα μου αποδίδει ο κ. Πεταλωτής.  Και σε κάθε περίπτωση δεν ήμουν παρών σε οποιαδήποτε, τυχόν, επεισόδια στο Νοσοκομείο, τα οποία άλλωστε, σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου, δεν υπήρξαν.

Με ψεύδη, συκοφαντίες προβοκάτσιες και φτηνούς αντιπερισπασμούς, που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές περιόδους της πολιτικής ζωής,  η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποσείσει τις πελώριες πολιτικές ευθύνες της, για τις δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ, οι οποίες αποτυπώνονται αδιάψευστα στα βίντεο της ντροπής και αναδεικνύονται από τις δηλώσεις και γνωματεύσεις των θεραπόντων ιατρών και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

To Γραφείο Τύπου