Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/06/2011

Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνήλθε σήμερα στην Αθήνα, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την προετοιμασία της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου. Την κεντρική εισήγηση έκανε ο συντονιστής της γραμματείας, Γιάννης Μπανιάς.

Αντικείμενο της Συντονιστικής Επιτροπής ήταν η διαμόρφωση του κειμένου αναφορικά με το πολιτικό πλαίσιο και τα οργανωτικά, το οποίο θα τεθεί για συζήτηση τις επόμενες μέρες στις συνελεύσεις των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.

Τόσο ο εισηγητής όσο και οι λοιποί ομιλητές δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών στο Σύνταγμα και τις πλατείες όλης της χώρας. 

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χαιρέτησε τις μαζικές και ειρηνικές αυτές κινητοποιήσεις, που το βασικό τους αίτημα είναι να φύγει η κυβέρνηση, το μνημόνιο και η τρόικα.  

Στη σύσκεψη, εκτός από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πήραν μέρος βουλευτές, τα μέλη της γραμματείας και εκπρόσωποι από τοπικές και κλαδικές οργανώσεις και θεματικές επιτροπές. 

To Γραφείο Τύπου