Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
17/12/2003

Δηλώσεις του Υπεύθυνου Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με την Πρωτοβουλία για τη Συσπείρωση της Αριστεράς

Σε δηλώσεις του σχετικά με την Πρωτοβουλία για τη Συσπείρωση της Αριστεράς, ο Νίκος Βούτσης, Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι:

«Η συσπείρωση και συνεργασία των Ριζοσπαστικών δυνάμεων της Αριστεράς αποτελεί την πραγματική απάντηση στα ψευτοδιλήμματα της μικροπολιτικής, της ακατάσχετης σεναριολογίας και της υποκατάστασης της πολιτικής από τα επικοινωνιακά τρικ.

Έχει χρεοκοπήσει το ψευτοδίλημμα του δικομματισμού καθώς οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. συναινούν στην αντιπαράθεση, με κάθε επιμέλεια, έξω από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και του μέλλοντος των πολιτών.

Η Αριστερά των κινημάτων, η Αριστερά, που αφουγκράζεται και συμμετέχει στα διεθνή κινήματα και τις διεργασίες που δίνούν για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, μια μεγάλη ελπίδα σε αντίθεση με τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα της αγοράς, η Αριστερά που ο ΣΥΝ, η ΑΚΟΑ, η ΚΕΔΑ, η ΔΕΑ, η ΚΟΕ και προσωπικότητες της Αριστεράς μεγάλου κύρους ανιχνεύουμε και συγκροτούμε - και ως εκλογική πρόταση - αποτελεί την εναλλακτική λύση, είναι δύναμη και ελπίδα για τους εργαζόμενους και την κοινωνία».

To Γραφείο Τύπου