Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
03/06/2011

Ανακoίνωση την Νομαρχιάκης Επιτροπής Νότιας Αθήνας του ΣΥΝ

Σε μια κακοστημένη επιχείρηση παραπληροφόρησης  επιδόθηκε η Νομαρχιακή Β 1 του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν τραμπουκισμούς στη χθεσινή επίσκεψη του κου Πεταλωτή στην Αργυρούπολη.

Προσπαθούν να στοχοποιήσουν στελέχη του χώρου μας κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν ότι η αγανάκτηση του κόσμου είναι που συγκεντρώνει τα πλήθη στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Έτσι και χθες αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες που με ψυχραιμία εξέφρασαν  την  αποδοκιμασία τους στην πολιτική του μνημονίου και της τρόικας.

Είναι αυτονόητο ότι σε μια πόλη που καταφθάνουν 3 κλούβες ΜΑΤ, που αποκλείονται κεντρικές οδικές αρτηρίες θα συγκεντρωθεί κόσμος.

Για κακή τύχη των σχεδιαστών της επίσκεψης ο κόσμος αυτός ήταν πάρα πολύς και παρά την αγανάκτησή του βιαιότητες δεν υπήρξαν. Αυτό απεικονίζεται στα σχετικά βίντεο και τα ρεπορτάζ παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να κατασκευάσει επεισόδια που δήθεν έγιναν.

Όσο αφορά τα ονόματα συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουμε την ασφαλίτικη λογική που είναι καταδικασμένη στη συνείδηση του κόσμου.  Αναφέρονται τέσσερα ονόματα ανάμεσα σε εκατοντάδες πολίτες κάθε πολιτικής προέλευσης.

Τα στελέχη μας συμμετέχουν στα κινήματα και είναι γνωστά για τους αγώνες τους. Αυτό μπορεί να ενοχλεί ορισμένους αλλά οι άνθρωποι της κυβέρνησης πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει με χαμόγελα ο κόσμος που στενάζει κάτω από το βάρος της πολιτικής τους. Πρέπει να ετοιμάζονται να φύγουν. Έστω από την πίσω πόρτα όπως έγινε στην Αργυρούπολη. Ή από την ταράτσα.

Νομαρχιάκη Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΝ