Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
05/07/2011

Αποσπάσματα συνέντευξης της Ρ. Δούρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter

Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου στο κανάλι Alter, η Ρένα Δούρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, τόνισε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στις επιθέσεις υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παλεύουμε με μούντζες και πέτρες, αλλά με προτάσεις στη Βουλή και με ειρηνικές διαδηλώσεις». «Εδώ και μία εβδομάδα δεν συζητάμε το τι σημαίνει το Μεσοπρόθεσμο για τη χώρα μας, για την αργεντινοποίησή της, όπως σημειώνουν οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, δεν συζητάμε για το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια της κ. Διαμαντοπούλου, για τις εξελίξεις στο Δημόσιο, αλλά ασχολούμαστε με τα στελέχη της κυβέρνησης που επιχειρούν να αποδείξουν ότι τα πάντα οφείλονται στη διένεξη του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι θέμα της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας να ασχοληθούν με τις καταγγελίες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ».

«Όσοι βρεθήκαμε στις διαδηλώσεις, η νεολαία μας, ζήσαμε έναν πόλεμο. Ο κ. Παπανδρέου έχει κηρύξει πόλεμο στους νέους και όχι μόνο σε αυτούς», τόνισε η κ. Δούρου, που αναφέρθηκε και στην περίπτωση του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου που απώλεσε την ακοή του μετά από ρίψη χειροβομβίδας κρότου-λάμψης στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα. «Σήμερα το πρόβλημα της χώρας είναι ότι το περίστροφο που έβαλε στο τραπέζι η κυβέρνηση, εκπυρσοκρότησε», συμπλήρωσε η κ. Δούρου.

To Γραφείο Τύπου