Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/07/2011

Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝ Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Μυτιλήνη, με την παρουσία δεκάδων μελών του κόμματος, η νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΝ στη Λέσβο. Στην συνέλευση, στην οποία παρευρέθηκε και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνασπισμού  Άγγελος Μανταδάκης, έγινε συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς επίσης και για την δράση της οργάνωσης του ΣΥΝ στη Λέσβου. Ειδικότερα τα θέματα που απασχόλησαν τα μέλη της οργάνωσης ήταν τα παρακάτω:

Ο απολογισμός δράσης της οργάνωσης από την προηγούμενη Νομαρχιακή συνέλευση.

Η κατάσταση στη Λέσβο, έτσι όπως διαμορφώνεται εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης

Η διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου προγράμματος δράσης του ΣΥΝ Λέσβου για το επόμενο διάστημα καθώς και η συμβολή του ΣΥΝ στη παρουσία και τη δράση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο.

Η οργανωτική ανασυγκρότηση της οργάνωσης.

Η συνέλευση εξέλεξε την νέα 15μελή Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΝ Λέσβου, η οποία αποτελείται (αλφαβητικά) από τους παρακάτω:

Βασίβαγλη Νίκο, Γιαννίκο Στρατή, Ζαχαριάδη Δημήτρη, Ζέρβα Γιώργο., Ζερδελή Γιάννη, Κλαδίτη Παναγιώτη, Κουμλέλλη Κώστα, Κουτσοβίλη Κώστα, Λαμπρόπουλο Παναγιώτη, Μάντζαρη Δημήτρη, Νικολάου Στρατή, Πάλλη Γιώργο, Παπαδέλλη Παναγιώτη, Τεντόμα Βασίλη, Χιωτέλη Εριφύλη.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή είναι ανανεωμένη κατά το 1/3 των μελών της

Τις επόμενες ημέρες, νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα εκλέξει τον γραμματέα της, καθώς και την νέα γραμματεία της.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 06/07/2011

Το γραφείο Τύπου