Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
09/03/2002

Ολοκλήρωση των διήμερων εργασιών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού (8-9/03/2002)

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ ολοκλήρωσε σήμερα τις διήμερες εργασίες της με θέμα "Πολιτικές Εξελίξεις".

Εγκρίθηκε, επί παρόντων 105 μελών με 15 ψήφους κατά, η Πολιτική Απόφαση, στη βάση του κείμενου που εισηγήθηκε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Τέθηκε, επίσης, σε ψηφοφορία και έλαβε 13 ψήφους υπέρ, τροπολογία της Πολιτικής Απόφασης, την οποία εισηγήθηκαν οι Θ. Μαργαρίτης και Δ. Μπίρμπας.

Επίσης, η ΚΠΕ του ΣΥΝ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τη διεξαγωγή του τελικού σώματος του Προγραμματικού Συνεδρίου του κόμματος τον Ιανουάριο του 2003, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των προσυνεδρίων και να συζητηθούν ευρύτερα τα συμπεράσματα και το κεντρικό ντοκουμέντο στις Πολιτικές Κινήσεις του ΣΥΝ.

Εξάλλου, στην ΚΠΕ του ΣΥΝ ανακοινώθηκε η αντικατάσταση στην Πολιτική Γραμματεία της Όλγας Ζαχαριάδου, η οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της για λόγους επιστημονικής επαγγελματικής ενασχόλησης, από τον Γιάννη Τόλιο, μέλος της ΚΠΕ, Οικονομολόγο, μέλος της αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, και υπεύθυνο του Οικονομικού Τμήματος.
Η αντικατάσταση έγινε με βάση τη σειρά εκλογής των μελών της Πολιτικής Γραμματείας στη σχετική λίστα κατά την ψηφοφορία της ΚΠΕ μετά το τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου