Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
13/10/2011

Ανακοίνωση της θεματικής επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική αυθαιρεσία εναντίον του στελέχους του ΔΗΚΚΙ και του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Μαντά

Τον τελευταίο καιρό σε κάθε γωνιά του κέντρου της Αθήνας ζει “ξεχασμένος” και ένας συμπολίτης μας. Την ίδια στιγμή που μοιράζονται 3.000 μερίδες φαγητού από τον Δήμο Αθηναίων καθημερινά, την ίδια στιγμή που μαθητές λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία, η κυβέρνηση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο καταργώντας κάθε δομή πρόνοιας, ενώ προσπαθεί να δώσει μαθήματα απανθρωπιάς στους πολίτες που δεν γυρνάνε την πλάτη τους στο πρόβλημα.

Σήμερα, ο γιατρός, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ και του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Μαντάς, έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε αναίσθητο συμπολίτη μας, που βρισκόταν στο δρόμο. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο αντί να τον βοηθήσουν, ως όφειλαν, τον απομάκρυναν από τον ασθενή με τον ισχυρισμό ότι “πρόκειται για ναρκομανή που θα σηκωθεί μόνος του” και μάλιστα του κατάσχεσαν τα χαρτιά του. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι υπάρχουν αόρατοι άνθρωποι, αρνούμαστε να γυρίσουμε την πλάτη στην πραγματικότητα, αρνούμαστε να γίνουμε σαν αυτούς που μας κυβερνούν.

To Γραφείο Τύπου