Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
14/10/2011

Στην κατάληψη της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Δ. Λαρισαίων - Η. Διώτη: «Η ενωτική δράση των εργαζομένων εμπόδιο στην κυβερνητική ασυδοσία»

Τους εργαζομένους στην υπό κατάληψη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΝ Ελπίδα Αναστασίου, μέλος ΑΣΚ-ΟΤΑ, και Γλυκερία Κουτσοδόντη, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράσταση και στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις οποίες συμμετέχει και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας.

Η βουλευτής, σε σύντομη παρέμβασή της στο πλαίσιο της συνέλευσης των εργαζομένων στο Πράσινο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στην ολομέτωπη επίθεση που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στον κόσμο της εργασίας, στοχοποιώντας τη μία κοινωνική ομάδα μετά την άλλη, κι επιστρατεύοντας όλες τις δυνάμεις καταστολής με στόχο την κάμψη της πρωτόγνωρης αγωνιστικής διάθεσης που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι, η μόνη απάντηση που πρέπει και μπορεί να δοθεί είναι μέσα από την ενότητα των ίδιων των εργαζομένων.

Στην κυβερνητική λαίλαπα των αντεργατικών μέτρων, που πλήττουν στους “συνήθεις υπόπτους”, δηλαδή τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρώματα, αλλά μόνο κοινές ανάγκες. Μόνη λύση είναι η ενότητα στη δράση, με στόχο την αντίσταση στην κυβερνητική πολιτική, μέχρι την ανατροπή της».