Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
21/10/2011

Συνάντηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του ΚΕΑ Αλ. Τσίπρα με Πρυτανεία των Πρεσβευτών της ομάδας χωρών της Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής στην Ελλάδα (GRULAC) την Δευτέρα 24/10 - 11.30 π.μ.- γραφεία ΣΥΝ

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 11.30 π.μ., στα γραφεία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Πρυτανείας των  Πρεσβευτών της ομάδας χωρών της Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής στην Ελλάδα (GRULAC)  (Αργεντινής, Βραζιλίας, Βενεζουέλας, Κούβας, Μεξικού, Ουρουγουάης, Παναμά, Περού και Χιλής), με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς,  Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπεία του ΣΥΝ.

Στη συνάντηση αυτή, στόχος του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι η λεπτομερής ενημέρωση των πρεσβευτών, αναφορικά με τις  δραματικές  οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια σειρά επαφών που ξεκινά η  Ριζοσπαστική Αριστερά με πρεσβευτές χωρών, προκειμένου να κοινοποιηθούν οι θέσεις των αντινεοφιλελεύθερων, αντιμνημονιακών δυνάμεων, καθώς και οι προτάσεις διεξόδου από τη σημερινή πολύπλευρη κρίση, που μαστίζει το λαό της χώρας μας.

To Γραφείο Τύπου