Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
25/10/2011

Ομιλία Η. Διώτη στο Μουζάκι - Επί τάπητος η απάντηση της Αριστεράς στην κρίση

Στο Μουζάκι βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, προσκεκλημένη της Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αναπτύξει σε συγκέντρωση το θέμα «Η απάντηση της Αριστεράς στην οικονομική κρίση, το Μνημόνιο και τα χαράτσια».

Η βουλευτής ανέπτυξε θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας, όπως τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, τα νέα μέτρα και τον οικονομικό και κοινωνικό τους αντίκτυπο, το θέμα των χαρατσιών και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά, καθώς και τις προτάσεις της Κομισιόν για την Κοινή Αγροτική Πολιτική από το 2014 έως το 2020.

Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παρισταμένους, με αιχμή το θέμα της ενότητας της Αριστεράς, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της οργάνωσης της αγροτικής παραγωγής ως επίκεντρο και μοχλός ανάπτυξης της χώρας, για έξοδο από την κρίση. Συζητήθηκαν τέλος, οι πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, για λήψη πρωτοβουλιών με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων απέναντι σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούνε την κοινωνία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας του Συνασπισμού, καθώς και μέλη της Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και Μουζακίου.

To Γραφείο Τύπου