Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/12/2011

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΪΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ»!

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε σήμερα τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, οι οποίοι δίνουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για 34η ημέρα έναν ηρωικό απεργιακό αγώνα για να μην απολυθούν 35 συνάδελφοί τους και να μην επιβληθεί το δουλεμπόριο των 500 ευρώ!

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν τα στελέχη της εργατικής του πολιτικής Γαβρίλης Γιώργος, Δαβάκη Άση, Μπασιούκας Μάρκος, Μπόλας Μάξιμος, Ψυκάκος Δίκαιος, καθώς και αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ από τις γύρω τοπικές οργανώσεις.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτεταμένη συνάντηση-συζήτηση με το Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του αγώνα των χαλυβουργών και την εκπληκτική λαϊκή αλληλεγγύη που έχει επιδειχθεί απέναντί τους.

Στη συνέχεια, ο Παν. Λαφαζάνης απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους, όπου εξέφρασε την αμέριστη και ολόθερμη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον ηρωϊκό αγώνα τους. Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι ο αγώνας των 400 χαλυβουργών, είναι αγώνας πρωτοπόρων, που στέλνει τούτες τις δύσκολες ώρες συγκλονιστικά μηνύματα ταξικής ενότητας, αποφασιστικότητας, ελπίδας και νικηφόρας προοπτικής σε όλη την εργατική τάξη της χώρας.

Ο Παν. Λαφαζάνης προσέθεσε ότι είναι συγκινητική η πρωτοφανής εργατική αλληλεγγύη στον αγώνα των απεργών χαλυβουργών και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα σε αυτόν τον αγώνα, που γράφει νέες σελίδες στην ιστορία του εργατικού κινήματος, μέχρι την τελική νικηφόρα έκβασή του, η οποία θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού!

To Γραφείο Τύπου