Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
07/12/2011

Κατατέθηκε χθες, (6/12/2011) στη Βουλή, μετά από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού Κορινθίας, ερώτηση της βουλευτίνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ηρώς Διώτη για την κατάργηση της ΔΟΥ Νεμέας

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε, αφού δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα αφήσουμε το θέμα στην τύχη του, να σχολιάσουμε τη στάση του βουλευτή της ΝΔ στο Νομό μας, του κ. Κώστα Κόλλια. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  ότι θα φέρει το θέμα με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και ότι η συμπαράστασή του στους δίκαιους αγώνες της κοινωνίας της Νεμέας είναι δεδομένη (οι δηλώσεις του διαθέσιμες εκτός των άλλων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.kolliaskostas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=738:30112011-l------r--------&catid=1:2011-01-14-16-20-52&Itemid=58).

Επειδή φαίνεται ότι η μικροπολιτική στο Νομό μας εξακολουθεί να εκφράζεται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ) με όρους πελατειακούς, θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Κόλλια ότι ο ίδιος και το κόμμα του υπερψήφισαν  την κυβέρνηση Παπαδήμου και τον προϋπολογισμό της χωρίς καμιά ουσιαστική διαφωνία και ότι αποτελούν συγκυβέρνηση εφόσον πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ συμμετέχουν στην παρούσα κυβέρνηση  σε κορυφαίες θέσεις (ανάμεσά τους και ο συντοπίτης μας κ. Δήμας). Γιατί ο κ. Κόλλιας που κόπτεται τόσο πολύ για το δίκαιο των Νεμεατών δεν αίρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση, που κλείνει τη ΔΟΥ Νεμέας συναισθανόμενος το δίκαιο των αιτημάτων των κατοίκων; Αυτή θα ήταν η μόνη πράξη που θα έδινε το δικαίωμα στον κ. Κόλλια  να δηλώνει ότι συμπαραστέκεται στον αγώνα των Νεμεατών! Επειδή όμως, κ. Κόλλια, αυτό δε σας βλέπουμε διατεθειμένο να το κάνετε καλό θα ήταν να σταματήσετε να εκτίθεστε!

(ΥΓ: Το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ έχουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα; Ο κ. Μπεγλίτης θα συμπαρασταθεί –παραιτηθεί;)

το κείμενο της Ερώτησης