Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς
09/12/2011

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΚΕΑ στην έκτακτη σύνοδο προέδρων των κομμάτων μελών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς την Δευτέρα 12/12 στις Βρυξέλλες

με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη (όπως θα διαμορφωθούν και στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.) και τις εναλλακτικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Τη Δευτέρα 12.12.2011 οι Πρόεδροι των Κομμάτων-Μελών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) θα πραγματοποιήσουν στις Βρυξέλλες έκτακτη Σύνοδο με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη (όπως θα διαμορφωθούν και στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.) και τις εναλλακτικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Η απόφαση για τη διοργάνωση της έκτακτης Συνόδου Προέδρων του ΚΕΑ λήφθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου του ΚΕΑ στην Αθήνα, με βασικό κριτήριο την άμεση ανάγκη για μεγαλύτερη ανάδειξη της εναλλακτικής προοπτικής διεξόδου από την κρίση που έχει επεξεργαστεί και συνεχώς επικαιροποιεί η Ευρωπαϊκή Αριστερά.

Της  συνάντησης θα προηγηθεί Συνέντευξη Τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς  (30, rue Parnasse 1050 Βρυξέλλες) και ώρα 12:30.

To Γραφείο Τύπου