Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
14/12/2011

Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας- Πρόνοιας του ΣΥΝ σχετικά με τη συνάντηση της τρόικας με το Υπουργείο Υγείας και το πόρισμα της επιτροπής των «σοφών» της υγείας

Τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για την «τεχνική», όπως την ονόμασε συνάντηση με την τρόικα, χωρίς να διευκρινίζεται τι συζητήθηκε και τι ζητήθηκε από τους τοποτηρητές, θυμίζουν απολογητικό υπόμνημα.

Αν ο μνημονιακός απολογισμός του Υπουργείου Υγείας συνδυαστεί και με το πόρισμα της επιτροπής των επονομαζόμενων «σοφών» της υγείας, που προηγήθηκε, εν μέσω διαψεύσεων για το περιεχόμενό του, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να συμπεράνουμε ότι διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες του ενταφιασμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η όποια αξιοπιστία του κ. Λοβέρδου προς τον ελληνική κοινωνία ότι αγωνίζεται για την ευημερία της, έχει δοκιμαστεί από τη θητεία του τόσο στο Υπουργείο Εργασίας με το σφαγιασμό της κοινωνικής ασφάλισης όσο και από τη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας για το οποίο είναι τώρα υπεύθυνος.

Τμήμα Υγείας