Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
12/01/2012

Απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσωτάκη στην ανοιχτή επιστολή των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» προς τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

όπως γνωρίζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά ως βουλευτής Ηρακλείου καταψηφίσαμε και το Μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση αλλά και όλα τα επαχθή, για τον ελληνικό λαό και τη χώρα, μέτρα και φυσικά δεν πρόκειται να ψηφίσουμε ούτε το επερχόμενο πολυνομοσχέδιο ούτε άλλα “νομοθετικά τερατουργήματα”.

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Τούτη την ώρα που οι αντοχές και οι ανοχές  των εργαζομένων συνεχώς μειώνονται, το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί ένα πλατύ μαζικό κίνημα αντίστασης ενάντια σε αυτήν την καταστροφική και αντικοινωνική πολιτική που δε δίνει καμία προοπτική στον ελληνικό λαό αλλά αντίθετα τον βυθίζει στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. Σʼ αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαίο να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να συντονιστούμε αυτό σας ζητάμε και μάλιστα άμεσα. Να δημιουργήσουμε μια δύναμη ανατροπής για μια άλλη πολιτική που να εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες και να ωθεί σε μια πορεία ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.

Ηράκλειο 12.01.2011

Το Γραφείο Τύπου