Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/02/2012

Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση (τάση του ΣΥΝ): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στην Βουλή τη δημοκρατική εκτροπή της χώρας

Ο κλασικός τρόπος σκέψης και δράσης έχει πλέον περάσει ανεπιστρεπτί και η νέα κατάσταση που ζούμε δεν αφήνει κανένα περιθώριο αναμονής και αδράνειας.

Ο κόσμος βράζει και μία σπίθα αρκεί. Ας το πάρουμε πάνω μας. Τέρμα τα ψέματα!

Αυτή την ώρα όλες και όλοι έχουμε μια επιλογή: στους δρόμους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πλέον να νομιμοποιεί με την παρουσία του στην Βουλή τη δημοκρατική εκτροπή της χώρας, ενώ θα πρέπει να δηλώσει ότι οι αποφάσεις και οι συμβάσεις τις οποίες υπογράφει αυτή η κυβέρνηση  θεωρούνται παράνομες και δεν δεσμεύουν καμία επομένη κυβέρνηση για να τις εφαρμόσει.

Ας είναι το σημερινό συλλαλητήριο των πρωτοβάθμιων σωματείων η αρχή και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή η Αριστερά σύσσωμη να είναι στο Σύνταγμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία σήμερα  για συνδιοργάνωση  με το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣYA, το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής και όλες τις εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις ώστε η  Κυριακή να αποδειχθεί μέρα συμπαράταξης με πάνδημο πανελλαδικό πολιτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση, διοργανωμένο από όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς.

Ο λαός είναι έτοιμος, η Αριστερά θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση