Skip to main content.
10/02/2012

Σύσκεψη αντιπροσωπειών πολιτικών οργανώσεων για το συντονισμό των προσπαθειών στήριξης και ενίσχυσης της κοινωνικής αντίστασης

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη αντιπροσώπων των παρακάτω πολιτικών οργανώσεων: Άρμα Πολιτών, Ενωτική Κίνηση, Κοινωνική Αριστερά, Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, Νέος Αγωνιστής, εκπρόσωπος της ανεξάρτητης βουλευτού Σοφίας Σακοράφα και ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο μεγαλύτερος δυνατός συντονισμός των προσπαθειών στήριξης και ενίσχυσης της κοινωνικής αντίστασης.

Παρά τη διαφορετικότητα κάθε πολιτικής δύναμης, κοινός τόπος όλων των τοποθετήσεων υπήρξε η διαπίστωση για την κρισιμότητα των στιγμών και η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών ενίσχυσης της λαϊκής αποφασιστικότητας για την αποτροπή της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης και την πτώση της κυβέρνησης Παπαδήμου ως μη δημοκρατικά νομιμοποιημένης να καθορίσει το μέλλον του ελληνικού λαού για πολλές δεκαετίες.

Δεν αναγνωρίζουμε τις μνημονιακές δανειακές συμβάσεις καθώς και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου μνημονίου.

Να σταματήσουν οι ερήμην των πολιτών υποκριτικές διαπραγματεύσεις.

Δημοκρατία.

Να μιλήσει ο λαός τώρα.

Όλες και όλοι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του 3ημέρου. Όλες και όλοι την Κυριακή στο Σύνταγμα.