Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
28/01/2001

Eπίθεση του Β.Μητρόπουλου ενάντια στον Πρόεδρο του ΣΥΝ

Ανακοίνωση τουΓραφείο Τύπου του ΣΥΝ και δήλωση του Ν.Κωνσταντόπουλουγια την επίθεση του Β.Μητρόπουλου ενάντιαστον Πρόεδρο του ΣΥΝ

Με αφορμή την επίθεση του Β.Μητρόπουλου ενάντια στον Πρόεδρο του ΣΥΝ Ν.Κωνσταντόπουλο σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑgazino", το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ τονίζει:

Η συνέπεια και η εμμονή του ΣΥΝ στην ανάγκη εξυγίανσης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας είναι λογικό να προκαλεί την αντίδραση όσων ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, την αδιαφάνεια και την σαπίλα που επικρατεί σ' αυτόν τον χώρο.

Η αήθης και υβριστική επίθεση του κ. Β.Μητρόπουλου, αρχιμαέστρου της διαφθοράς και των σκοτεινών συναλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά του Προέδρου του ΣΥΝ επιβεβαιώνει τη δυσοσμία που αναδύεται σήμερα από τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δικαιώνει τις προσπάθειες του ΣΥΝ και του Προέδρου του για να ανακτήσει την αξιοπιστία του το μεγάλο αυτό λαϊκό άθλημα και να ξαναγυρίσει ο κόσμος σε "καθαρά" γήπεδα.


Δήλωση-απάντηση του Προέδρου του ΣΥΝ Ν.Κωνσταντόπουλου στον Β.Μητρόπουλο.

"Δεν με ξαφνιάζει η επίθεση του κ. Μητρόπουλου. Είναι φυσικό να τον ενοχλεί η πολιτική του ΣΥΝ κατά της διαπλοκής σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου.
Τέτοιες επιθέσεις μας πείθουν ότι έχουμε δίκιο.
Στον κ. Μητρόπουλο εγώ απαντώ. Ο καθένας και ο κόσμος του. Ο καθένας και τα όπλα του".

To Γραφείο Τύπου