Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/02/2012

Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΝ, της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπροέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλ. Τσίπρα, στο Παρίσι την Τρίτη 28.02.2012

Κοινή συνέντευξη Τύπου του προεδρείου του ΚΕΑ με τις κοινοβουλευτικές ομάδες του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας και της Γερμανικής Αριστεράς

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στο Παρίσι στις 28 Φεβρουαρίου με αφορμή τις εργασίες του Προεδρείου του ΚΕΑ και την κοινή Συνέντευξη του Προεδρείου με τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας (Parti Communiste Français) και της Γερμανικής Αριστεράς (Die Linke).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Προεδρείου, ο Α. Τσίπρας θα παρουσιάσει την κατάσταση της Ελλάδα και θα εισηγηθεί, εκ μέρους του ΣΥΝ, προτάσεις για τις πολιτικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή αριστερά για τη συγκρότηση ενός πανευρωπαϊκού μετώπου αντίστασης και εναλλακτική πρότασης διεξόδου από την κρίση.

H κοινή Συνέντευξη Τύπου του Προεδρείου του ΚΕΑ, της Κ.Ο. του PCF και της K.O. του Die Linke θα πραγματοποιηθεί στις 14:15 στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση (126 rue de l\'Université – Paris, 8ο γραφείο). 

To Γραφείο Τύπου