Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
29/02/2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με διεθνή αντιπροσωπεία συνδικαλιστών και ακτιβιστών από κοινωνικά κινήματα και συνδικάτα της Ευρώπης, οι οποίοι δήλωσαν την αντίθεσή τους σχετικά με τα μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Αλ. Τσίπρας τόνισε:

«Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανίερη συμμαχία Γιούνκερ-Βενιζέλου-Σαμαρά με στόχο να εκβιαστεί ο λαός μας με τρομοκρατικά διλήμματα, να αναχαιτιστεί η αριστερά και να διαιωνιστεί το μνημονιακό καθεστώς της υποτέλειας.

Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι λαός που δοκιμάζεται δεν μπορεί άλλο να εκβιάζεται.

Και κάτι ακόμη για τον κ. Σαμαρά. Η Αριστερά δεν κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν. Η Αριστερά αγωνίζεται για να μην ισοπεδωθεί η κοινωνία και να μη γίνει η χώρα μας αποικία. Άλλοι κουνάνε το χέρι στον κ. Σαμαρά, όχι η Αριστερά. Είναι οι ψηφοφόροι του που του κουνάνε μαντήλι μετά την απόφασή του να συμπαραταχθεί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον κ. Βενιζέλο στο μέτωπο του μνημονίου, της υποτέλειας και της αναξιοπρέπειας.

 

To Γραφείο Τύπου