Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
20/03/2012

Αποσπάσματα συνέντευξης Δημ. Παπαδημούλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το θέμα των ναυτεργατών και τα προϊόντα των αγροτών

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», στην εκπομπή ΠΡΩTH ΓΡΑΜΜΗ, (Β. Λυριτζής-Δ. Οικονόμου), για την επικείμενη συνάντηση της κ. Υπουργού Ανάπτυξης κ. Διαμαντοπούλου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Αυτή την ώρα, αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός και η σύγκρουση μιας κοινωνικής ομάδας με μιαν άλλη, που και οι δυο υποφέρουν από αυτή την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης.

Καλώ την κυρία Διαμαντοπούλου στη συγκεκριμένη συνάντηση με τους ναυτεργάτες να κάνει βήματα συγκεκριμένα, όχι «θα», για την επίλυση των ώριμων και δίκαιων αιτημάτων των ναυτεργατών. Οι ναυτεργάτες κινητοποιούνται ομόφωνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΝΟ είναι από συντηρητικό χώρο. Στην ΠΝΟ οι δυνάμεις του ΚΚΕ είναι μειοψηφικές.

 Χαιρετίζω το πνεύμα επικοινωνίας μεταξύ των εκπροσώπων των ναυτεργατών και των αγροτών. Επιμένω ότι σήμερα κιόλας, με συνεργασία αγροτών και ναυτεργατών, πρέπει να βρεθεί λύση έτσι ώστε τα προϊόντα των αγροτών της Κρήτης και άλλων περιοχών να μη σαπίσουν στα χωράφια και στα τελάρα.

To Γραφείο Τύπου