Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/04/2012

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, συντονιστή εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με όσα ανέφερε ο υπουργός Εργασίας για νέες μειώσεις συντάξεων μετά τις εκλογές

Ο υπουργός Εργασίας και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. - δοτού πρωθυπουργού αντιμετωπίζουν τους συνταξιούχους, όπως ο δολοφόνος που σκότωσε τη μητέρα κάποιου και μετά τον συλλυπείται μετά δακρύων, γιατί έμεινε ορφανός.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ο υπουργός Εργασίας, αφού με τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές τους προκάλεσαν ύφεση, ανεργία, μειώσεις μισθών και αύξηση εισφοροδιαφυγής, μειώνοντας τα έσοδα της κοινωνικής ασφάλισης, και, αφού με το «κούρεμα» λήστεψαν για άλλη μία φορά τα αποθεματικά της, έρχονται τώρα να μας πουν ότι πρέπει να μειώσουν πάλι τις συντάξεις, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία «δεν βγαίνουν» οικονομικά λόγω των συνεπειών των πολιτικών τους. Θα έπρεπε να ντρέπονται για την υποκρισία και την κοινωνική αναλγησία τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους να τιμωρήσουν και με την ψήφο τους στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για όσα έκαναν μέχρι τώρα σε βάρος τους και ταυτόχρονα να μην τους επιτρέψουν να ξανακυβερνήσουν για να μην εφαρμόσουν όσα έχουν προαποφασίσει με την τρόικα για νέες πιο σαρωτικές μειώσεις των συντάξεων.

To Γραφείο Τύπου