Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
06/05/2012

AΣΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο», Αλέξης Τσίπρας, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο  14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, Τμήμα: 633o,  27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις:

«Σήμερα είναι μα μέρα γιορτινή. Μια μέρα χαράς. Διότι μετά από δυόμισι χρόνια βαρβαρότητας, επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε.

Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες, τον έχει ο λαός. Ο λαός θα βάλει τη σφραγίδα του, θα βάλει την υπογραφή του. Δεν μετράνε οι υπογραφές που έβαλαν άλλοι εξ ονόματός του.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός μας θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για αλλαγή πορείας. Δεν χωρά στη κοινή ευρωπαϊκή  μας πορεία η βαρβαρότητα των μνημονίων.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω του τις δυνάμεις της καταστροφής και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη μέρα ενωμένοι να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα πορεία.

Να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας».

To Γραφείο Τύπου