Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
02/06/2012

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για το όραμα και την προοπτική της Ευρώπης με τους Σλαβόι Ζίζεκ, Κώστα Δουζίνα, Αλέξη Τσίπρα, Κυριακή 3/06

Την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 19:00 ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πραγματοποιεί στην Αθήνα, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για το όραμα και την προοπτική της Ευρώπης.

 

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:


Από το left.gr

Την αυριανή εκδήλωση/συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, “Η καρδιά των λαών της Ευρώπης χτυπά στην Ελλάδα” θα μεταδώσουν ζωντανά το left.gr, το RedNotebook και ο ραδιοφωνικός σταθμός “στο ΚΟΚΚΙΝΟ”.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας και ο διακεκριμένος Σλοβένος φιλόσοφος, Σλαβόι Ζίζεκ, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους στοχαστές. Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Μπίρκμπεκ του Λονδίνου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σλοβένος φιλόσοφος δήλωσε τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο λέγοντας χαρακτηριστικά πως με " το να σωθεί η Ελλάδα από τους αυτόκλητους σωτήρες της, θα σωθεί και η ίδια η Ευρώπη".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή και ώρα 7.00 μμ, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Δείτε το χάρτη με το σημείο της εκδήλωσης:


To Γραφείο Τύπου