Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
04/10/2001

Αντιπροσωπεία από τα συνδικαλιστικά όργανα των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΥΝ

Αντιπροσωπείααπό τα συνδικαλιστικά όργανα των ΣωμάτωνΑσφαλείας συναντήθηκε σήμερα με τονΠρόεδρο του ΣΥΝ Ν.Κωνσταντόπουλο

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν μέλη των Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΕΠΛΣ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΠΠΣ).

Οι συνδικαλιστές ανέφεραν στον Πρόεδρο του ΣΥΝ μια σειρά αιτημάτων που εκκρεμούν επί σειρά ετών, χωρίς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και η κυβέρνηση να τα επιλύουν, παρά τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες, που κατά καιρούς επαναλαμβάνουν.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και τόνισε ότι ο ΣΥΝ θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την στήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο ΣΥΝ γνωρίζει πολύ καλά τα αιτήματά τους και ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος έχει καταθέσει σειρά ερωτήσεων και επερωτήσεων που καλύπτουν όλα σχεδόν τα αιτήματα των εργαζομένων στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος του κόμματος για τα Σώματα Ασφαλείας Νίκος Χουντής.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου