Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
24/10/2001

Συγχαρητήρια μηνύματα του ΣΥΝ προς το Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού Γερμανίας για την εκλογική του επιτυχία

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος απέστειλε προς την Πρόεδρο του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού Γερμανίας Γκάμπι Τσίμερ το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

"Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια εκ μέρους του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου για την μεγάλη σας επιτυχία στις εκλογές του Βερολίνου. Η επιτυχία σας αυτή, την οποία θεωρούμε και επιτυχία όλης της Ευρωπαϊκής Νέας Αριστεράς, αποτελεί επιβράβευση των αγώνων και των θέσεων του κόμματος σας τόσο για τα τοπικά όσο και για τα γενικότερα προβλήματα της χώρας σας και της Ευρώπης, αλλά και τη συνεπή αντιπολεμική στάση του PDS στις σημερινές κρίσιμες στιγμές για όλο τον κόσμο.

Ευχόμαστε το ίδιο επιτυχημένη συνέχεια για το κόμμα σας".

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος απέστειλε προς τον Γκρέγκορ Γκίζι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (PDS) στο Βερολίνο το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την μεγάλη εκλογική επιτυχία του συνδυασμού του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού στο Βερολίνο του οποίου ηγήθηκες. Η επιτυχία σας αυτή, την οποία θεωρούμε και επιτυχία όλης της Ευρωπαϊκής Νέας Αριστεράς, αποτελεί επιβράβευση των αγώνων και των θέσεων του κόμματος σας τόσο για τα τοπικά όσο και για τα γενικότερα προβλήματα της χώρας σας και της Ευρώπης, αλλά και για την συνεπή αντιπολεμική στάση του ΚΔΣ (PDS) στις σημερινές κρίσιμες στιγμές για όλο τον κόσμο. Αντανακλά και την ιδιαίτερη εκτίμηση του λαού του Βερολίνου στο πρόσωπο σου.

Ευχόμαστε το ίδιο επιτυχημένη συνέχεια για το συνδυασμό σας και γενικότερα για το κόμμα σας".

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου