Skip to main content.
Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς
18/07/2012

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Διακάκη και Μιχ. Κριτσωτάκης , παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου στο οποίο συζητήθηκαν το θέμα αναφορικά με την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κρήτης για την αλλαγή έδρας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και το θέμα των αδειών και της κυκλοφορίας των τετράτροχων μοτοποδηλάτων («γουρούνες»).

Οι βουλευτές δήλωσαν τη παρουσία, τη συμμετοχή και την συμπαράσταση τους ως πολίτες, άνθρωποι, και ως αξιωματική αντιπολίτευση αναλαμβάνοντας την ευθύνη που δίνει η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό και στο Δήμο Χερσονήσου.

Ο Μ. Κριτσωτάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες της Περιφέρειας, στην έλλειψη διαφάνειας σε όλη τη διαδικασία που οδηγεί στην πλήρη απαξίωση της Δημοτικής Αρχής και τόνισε ότι το μεγαλύτερο θέμα μετά την κρίση, το μνημόνιο και τις πολιτικές που γεννά το μνημόνιο είναι οι βιομηχανικές Α.Π.Ε., η εκποίηση της πρώην Βάσης των Γουρνών και η έλλειψη στρατηγικής και πολιτικών για τον τουρισμό που σκοτώνει το συγκριτικό του πλεονέκτημα στην Ελλάδα και στην Κρήτη έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Οι βουλευτές δήλωσαν ότι δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν με συμφέροντα προκειμένου νʼ ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις που προσβάλουν και ζημιώνουν τον Δήμο Χερσονήσου και τους πολίτες του, αλλά και για να στηρίξουν τις όποιες θετικές πρωτοβουλίες του Δήμου και των φορέων της περιοχής.

To Γραφείο Τύπου