Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
18/07/2012

Δήλωση του Τάσου Κανταρά μέλους της Π.Γ. του Συνασπισμού και υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού σχετικά με τον διορισμό της κας Κυριακής Γιαννακίδου ως Γενική Γραμματέα Αθλητισμού

Είναι το λιγότερο ατυχές, ότι το πρωθυπουργικό γραφείο, προφανώς με πρόταση του κ. Βενιζέλου, όρισε ως Γενική Γραμματέα Αθλητισμού την πρώην νομαρχιακή σύμβουλο Θεσσαλονίκης με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, κα Κυριακή Γιαννακίδου. Θα έπρεπε να γνωρίζουν, πως το συγκεκριμένο στέλεχος ψήφιζε θετικά,μαζί με τους συμβούλους του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τις αποφάσεις για τα γνωστά «σαρανταπεντάρια»,  για τα οποία καταδικάστηκε σε απαλλαγή των καθηκόντων του ο κ. Ψωμιάδης.

Φαίνεται πως ο κ. Βενιζέλος, ακολουθώντας τα χνάρια του κ. Σαμαρά, ο οποίος  αναβάθμισε το ρόλο του καθαιρεθέντος περιφερειάρχη σε υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα, αναβαθμίζει κι αυτός με τη σειρά του ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που ταυτίζονταν στις συγκεκριμένες αποφάσεις με τον κ. Ψωμιάδη, στη σημαντική θέση της Γ.Γ.Αθλητισμού. Η αποθέωση της ταύτισης της πολιτικής συμπεριφοράς των δύο κομμάτων εξουσίας!!

Επίσης, περιμένουμε άμεσα απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο και από τον κ. Βενιζέλο αν αληθεύει η δημοσιογραφική πληροφορία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αφορά και στο πρόσωπο της νεοδιορισθείσας Γ.Γ. Αθλητισμού. Αν ναι, περιμένουμε και τις επόμενες κινήσεις τους.

To Γραφείο Τύπου