Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
23/07/2012

Δήλωση του Δ.Στρατούλη σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Υπ. Εργασίας, κ. Γ. Βρούτση περί ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου της κυβέρνησης με τους εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και υπεύθυνου της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του  Υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Υπ. Εργασίας κ. Γ. Βρούτση, περί ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου της κυβέρνησης με τους εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας: 

«Ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος δεν γίνεται με την παρουσία των ΜΑΤ έξω από την πύλη του εργοστασίου, με ξυλοδαρμούς και συλλήψεις, με απολύσεις και τρομοκρατία σε βάρος των απεργών Χαλυβουργών.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ από την πύλη της επιχείρησης και τον Υπουργό Εργασίας αντί να κάνει ανέξοδες δηλώσεις να πάρει επιτέλους την αναγκαία, εδώ και καιρό, πρωτοβουλία σύγκλισης τριμερούς συνάντησης του ίδιου με τον μεγαλομέτοχο της ελληνικής χαλυβουργίας και το σωματείο των Χαλυβουργών, για να δοθεί προωθητική λύση με βάση και τις προτάσεις της γενικής συνέλευσης των απεργών»

To Γραφείο Τύπου