Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
07/08/2012

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣYN

Ο κ. Δένδιας είναι ο μοναδικός έλληνας, που υποστηρίζει  ότι οι αστυνομικοί περνάνε καλά και είναι ευχαριστημένοι. Η δήλωση αυτή δείχνει , ότι ο Υ.Δ.Τ. η είναι έκτος τόπου και χρόνου και έχει άγνοια της κατάστασης, η οποία αποτυπώνεται τις τελευταίες μέρες στις ανακοινώσεις των ενώσεων των αστυνομικών και των ομοσπονδιών τους ή ειρωνεύεται τους υφισταμένους του θεωρώντας, ότι τους στέλνει σε κάμπινγκ για διακοπές  στα πλαίσια του «Ξένιου Δία». Και στις δυο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος για το προσωπικό του υπουργείου του, που υποτίθεται ότι είναι ο πολιτικός τους προϊστάμενος , που θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν.

Είμαστε σίγουροι, ότι με την ίδια ευκολία που βλέπει χαρούμενους αστυνομικούς και μετανάστες, με την ίδια ευκολία θα στρέψει φτωχούς ένστολους εναντίον φτωχών πολιτών για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών του και με την ίδια ευκολία θα κόψει τους ήδη πετσοκομμένους μισθούς των ενστόλων.

Τα ανθρώπινα θύματα είναι το πιστοποιητικό της επιτυχίας της πολιτικής που υπηρετεί ο Υ.Δ.Τ.  Τα ανθρώπινα θύματα είναι τα απόβλητα της κερδοσκοπικής μηχανής, που τα κλείνουν σε στρατόπεδα για να μην χαλάνε την αισθητική τους.

Η πολιτική που υπηρετεί ο Υ.Δ.Τ. μας θυματοποιεί όλους με χρονοκαθυστέρηση. Τα σημερινά στρατόπεδα για τους μετανάστες θα γίνουν αύριο στρατόπεδα για τους ανέργους,  τους άστεγους, τους φτωχούς, τους αρρώστους, τους αποκλεισμένους, για μας τους ίδιους. 

Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε τον εγκλεισμό μας είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής.

To Γραφείο Τύπου
Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας