Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
19/08/2012

Ανακοίνωση του βουλευτή Κωνσταντίνου Δερμιτζάκη για τη μαρίνα Αγ.Νικολάου.

Η κυβέρνηση υπηρετώντας πιστά τις επιταγές της ΤΡΟΙΚΑ και τη λογική να εμφανίσει όσο γίνεται καλύτερη διαγωγή απέναντι στους δανειστές, προχώρησε αιφνιδιαστικά, παραμονές της εορτής της Παναγίας, στο ξεπούλημα των λιμανιών και των μαρίνων που συνεισφέρουν τα μέγιστα στις τοπικές οικονομίες και στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Με την ίδια τακτική ξεπουλά όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας, την Αγροτική Τράπεζα, τα ΕΛΤΑ, την ΕΛΒΟ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα Κρατικά Λαχεία και πολλά άλλα «φιλέτα» του δημοσίου.  Ανάμεσα σε αυτά  συμπεριλαμβάνεται η μαρίνα Αγίου Νικολάου, η οποία έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επαγγελματιών.  

Από την πλευρά μας θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στη λεηλασία του πλούτου του λαού μας, συνεργαζόμενοι με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς της περιοχής μας για να ακυρώσουμε το νέο ξεπούλημα.  

Ήδη η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει αναλάβει να αναδείξει το θέμα στις επιτροπές και στην ολομέλεια της Βουλής.   Ο λαός μας  βρίσκεται σε επαγρύπνηση, περιφρουρώντας τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά του.

To Γραφείο Τύπου