Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
27/01/2000

Επίσκεψη του Ν.Κωνσταντόπουλου στην Κύπρο (28-30/1/2000)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝστην Κύπρο

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος από τις 28 έως 30 Ιανουαρίου 2000.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, που πραγματοποιείται με πρόσκληση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Κύπρου, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλαύκο Κληρίδη καθώς και με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου.

Το Σάββατο 29/1 ο Ν.Κωνσταντόπουλος θα είναι μεταξύ των κυρίων ομιλητών σε διεθνή Ημερίδα που οργανώνει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του INTERCOLLEGE (Ιδρυμα Πανεπιστημιακού επιπέδου), με το επίκαιρο θέμα "Προβλήματα ασφάλειας και περιβάλλοντος της Ανατολικής Μεσογείου και ο ρόλος της Ε.Ε.". Στην ημερίδα θα μιλήσουν επίσης εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πράσινων Κομμάτων και κομμάτων της Κύπρου.

Την Κυριακή το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΝ θα απευθύνει χαιρετισμό στο 3ο Παγκύπριο Συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Αθήνα,

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, που -όπως όλα δείχνουν- βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση, θα βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων του Προέδρου του ΣΥΝ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να διατυπώσει τις προτάσεις του ΣΥΝ για τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, που ενδιαφέρουν ζωτικά την Ελλάδα και την Κύπρο.

To Γραφείο Τύπου