Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
06/09/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κ. Δερμιτζάκης (Λασιθίου), Δημ. Στρατούλης (Β΄Αθήνας) και Μ. Μπόλαρη (Α΄Αθήνας) συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου και του Εργατικού Κέντρου της πόλης, αποτελούμενη από τον Μ. Σγουρό-Αντιδήμαρχο Αγ. Νικολάου, Μ. Πεπόνη-Πρόεδρο του Ε.Κ.Λ. και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΑΕΑΝ και Ε. Βιδάλη-Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο ΔΑΕΑΝ.

Στη συνάντηση τέθηκαν διάφορα προβλήματα του νομού και των κατοίκων του και ιδιαίτερα η υπαγωγή της μαρίνας του Αγ. Νικολάου στο ΤΑΙΠΕΔ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δήλωσαν τη στήριξή τους στο αίτημα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας να μην παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της μαρίνας σε ιδιώτη και να συνεχιστεί η αξιοποίησή της από το Δήμο Αγ. Νικολάου, συνεισφέροντας έτσι στην τοπική οικονομία.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποβάθμιση των νοσοκομείων της περιοχής, το συνολικό έλλειμμα ανάπτυξης στο νομό Λασιθίου και τα προβλήματα των εργαζομένων, με σημαντικότερο όλων την περικοπή του εποχιακού επιδόματος των ξενοδοχοϋπαλλήλων. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συμπαρασταθεί με όλα τα μέσα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του Δήμου Αγ. Νικολάου και των κατοίκων του νομού Λασιθίου.

To Γραφείο Τύπου