Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
01/10/2012

Συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΟΣ-ΔΕΗ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλεξόπουλο Απόστολο και Αποστόλου Βαγγέλη και τον Δαμιανό Βασίλη, μέλος του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΟΣ-ΔΕΗ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΟΣ-ΔΕΗ Γκίκα Νικήτα και Τριαντάφυλλου Θανάση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλεξόπουλο Απόστολο και Αποστόλου Βαγγέλη και τον Δαμιανό Βασίλη, μέλος του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Το αίτημα των εκπροσώπων της ΠΟΣ-ΔΕΗ είναι να συνεχίσει να καταβάλλεται ο πάγιος πόρος που προβλέπονταν από το νόμο 2773/99. Ακολούθησε σύντομη αναφορά στην ασφαλιστική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο.

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα των ασφαλισμένων της ΔΕΗ και τονίστηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι απαιτούν αγωνιστική αντιμετώπιση η οποία μπορεί να είναι αποτελεσματική όταν τα συνδικάτα είναι και λειτουργούν συλλογικά και δημοκρατικά.

1/10/2012

To Γραφείο Τύπου