Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
05/10/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»


Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αποτελούμενη από τον Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β΄ Αθήνας, υπεύθυνο της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας και μέλη του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκαν με εργαζόμενους της «Μπάμπης Βωβός -Διεθνής Τεχνική ΑΕ». Κατά τη συνάντηση οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αναλυτικά την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αντεργατικές πρακτικές του Ομίλου Βωβού. 


Οι εργαζόμενοι στην «Διεθνής Τεχνική ΑΕ» και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε τραγική κατάσταση καθώς παραμένουν απλήρωτοι τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ όσοι απολύθηκαν υπέστησαν εκβιαστικό κούρεμα στα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους. Ταυτόχρονα συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας τους σε βάρος του επιχειρηματία και της διοίκησης της εταιρείας, ο οποίος συνιστά για τους εργαζόμενους αγώνα ζωής. 


Οι 35 εναπομείναντες εργαζόμενοι (από 250 συνολικά) στην εν λόγω εταιρεία δίνουν καθημερινό αγώνα αξιοπρέπειας και επιβίωσης. Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράστηκε η στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους και η δέσμευση για έμπρακτη βοήθεια στον αγώνα που δίνουν.
     
 05\10\12

To Γραφείο Τύπου