Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
20/03/2005

Την επιλογή της πλήρους συγκάλυψης ακολούθησε η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και επικύρωσε ομόφωνα το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αναφορικά με την υπόθεση των Κεντέρη-Θάνου

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΝ

Την επιλογή της πλήρους συγκάλυψης ακολούθησε η δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και επικύρωσε ομόφωνα το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αναφορικά με την υπόθεση των Κεντέρη-Θάνου.

Αδιαφορώντας πλήρως για την αλήθεια οι ηθικοί αυτουργοί αθώωσαν τους φυσικούς και προσπαθούν ως δικολάβοι επί ειρηνοδικείω να πείσουν την κοινή γνώμη ότι πρόκειται για μια συνωμοσία που στήθηκε από ξένα κέντρα για να χτυπηθεί ο ελληνικός αθλητισμός.

Και για μια ακόμα φορά θα αναλάβουν οι διεθνείς ομοσπονδίες να καθαρίσουν τα του οίκου μας.

Αναφορικά μάλιστα με τον κ. Τζέκο υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από την σημερινή και την προηγούμενη κυβέρνηση, τον ΣΕΓΑΣ και ενδεχομένως την ελληνική δικαιοσύνη: Δεν απαγορεύεται από τον Ν.3057/02 άρθρο 64 παρ.6 στον έμπορο συμπληρωμάτων διατροφής κ. Τζέκο να είναι προπονητής ή συνεργάτης την αθλητών; και αν ναι, γιατί ήταν και γιατί επιχορηγούνταν από την Πολιτεία;

Το ποιο επικίνδυνο σε αυτή την υπόθεση είναι το μήνυμα της απόφασης του ΣΕΓΑΣ που ουσιαστικά υπόσχεται ατιμωρησία στους παραβάτες αθλητές και σε αυτό έχουν υποχρέωση όλοι να αντιδράσουν και όσοι δεν αντιδράσουν θα είναι συνένοχοι για όσα ακολουθήσουν.

Τμήμα Αθλητισμού