Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
13/10/2012

Δήλωση Δημ. Στρατούλη για τη σημερινή συνάντηση του Υπ. Εργασίας κ. Βρούτση με την τρόικα - «Παλλαϊκός ξεσηκωμός για να μην περάσει το νέο μνημονιακό πακέτο βάρβαρων μέτρων!»

Ο Υπουργός εργασίας αποδεχόμενος στην ουσία – είτε για τώρα είτε για αργότερα - όλες τις αποικιοκρατικού τύπου αντικοινωνικές απαιτήσεις της τρόικας έχει ήδη μετατραπεί στον πιο αιμοσταγή δήμιο των εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων ικανοποιώντας τις επιδιώξεις των εγχώριων και Γερμανών Βιομηχάνων για μετατροπή ολόκληρης της χώρας μας σε ειδική οικονομική ζώνη με εργασιακές σχέσεις Κοσσόβου και μισθούς Κίνας.


Η τρόικα ζήτησε σήμερα από τον Υπουργό Εργασίας να σφαγιάσει για χάρη των τοκογλύφων πιστωτών της χώρας ό,τι απέμεινε όρθιο από μισθούς, τριετίες, συντάξεις, όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, θέσεις εργασίας, ωράρια, εργασιακές σχέσεις, αποζημώσεις απολύσεων και κοινωνικές πολιτικές και ο Υπουργός Εργασίας αποδέχτηκε πρόθυμα να προωθήσει το σχέδιο οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους εργαζομένους να συμμετέχουν μαζικά και μαχητικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 18 Οκτωβρίου και να κλιμακώσουν σχεδιασμένα τους αγώνες τους για να μην περάσει το νέο πακέτο μνημονιακών μέτρων, για να ανατραπούν τα μνημόνια και η κυβέρνηση που τα υπηρετεί και για μια άλλη πολιτική κοινωνικής και οικονομικής ανόρθωσης, παραγωγικής ανασυγκρότησης και ριζικής αναδιανομής εισοδημάτων σε όφελος των λαϊκών αναγκών.


13/10/2012                                                                        


To Γραφείο Τύπου