Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
27/03/2000

Ο καθηγητής Φιλοσοφίας Ε.Παπαδημητρίου, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ στην Β' Αθήνας

Με τον καθηγητή Φιλοσοφίας, Ευθύμιο Παπαδημητρίου, υποψήφιο του ΣΥΝ στη Β' Αθηνών, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν δηλώσεις.

Νίκος Κωνσταντόπουλος:

Είναι χαρά για μας που είναι μαζί μας ως υποψήφιος της Β' περιφέρειας Αθήνας ο καθηγητής Φιλοσοφίας Ευθύμιος Παπαδημητρίου. Με το κύρος του, τη γνώση του, την ευαισθησία του, με την ιστορία του και κυρίως με την άγρυπνη θεωρητική και πολιτική του αναζήτηση για θέματα φιλοσοφίας της φύσης και οικολογικής πολιτικής, είναι πολύτιμη δύναμη. Επιβεβαιώνει ότι η συνάντηση της Αριστεράς με την Οικολογία είναι η φλέβα της ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου, είναι η φλέβα αναζωογόνησης του δημόσιου βίου της χώρας. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και δημόσια γιατί σηματοδοτεί πολλά πράγματα η παρουσία του Ευθύμιου Παπαδημητρίου και για τις εκλογές και για μετά τις εκλογές.

Ευθ.Παπαδημητρίου:

Νιώθω μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά αν μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο να είμαι χρήσιμος σε αυτή τη συνάντηση της Αριστεράς και της Οικολογίας για μια αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου και για τους αγώνες που έρχονται στην περίοδο μετά τις εκλογές, κυρίως.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου