Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου
25/04/2000

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού

Ανακοίνωση τηςΠολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμούγια την προετοιμασία του 3ου ΤακτικούΣυνεδρίου

Η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού ασχολήθηκε στη σημερινή της συνεδρίαση με την προετοιμασία του 3ου Τακτικού Συνεδρίου του Συνασπισμού.

Η Π.Γ. προτείνει στην ΚΠΕ τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΝ από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Η Π.Γ. αποφάσισε:

α) Την συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου από τους:
Αντωνάκου Δανάη, Δαρειώτη Δημήτρη, Δεληγκάρη Βασίλη, Ζαχαριάδου Ολγα, Κυπριανίδου Ερμίνα, Λεουτσάκο Στάθη, Μπαλάφα Γιάννη, Μπίρμπα Δημήτρη, Παναρέτου Σούλα, Παππά Στέλιο, Πρωτοπαπά Χαράλαμπο, Συρμαλένιο Νίκο, Χλωμούδη Κώστα, και έναν εκπρόσωπο της Νεολαίας,

β) Την συγκρότηση Επιτροπής Καταστατικού από τους:
Αντωνάκου Δανάη, Δεληγκάρη Βασίλη, Θεοδωρακοπούλου Νατάσα, Καλλιπολίτη Δώρα, Μπότση Παναγιώτη (από τη Νεολαία), Νεφελούδη Ανδρέα, Παπαδόγιαννη Σοφία, Παπαπέτρου Ελένη, Τόλιο Γιάννη, Τσίκα Θόδωρο, Χουντή Νίκο.

Η Πολιτική Γραμματεία η οποία έχει και την ευθύνη για την επεξεργασία του κειμένου των προσυνεδριακών Θέσεων που θα εισηγηθεί στην ΚΠΕ, αποφάσισε τη συγκρότηση σχετικής Επιτροπής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΥΝ Ν.Κωνσταντόπουλο, αποτελούμενη από τους Βούτση Νίκο, Δραγασάκη Γιάννη, Κουβέλη Φώτη, Κουναλάκη Πέτρο, Λυκούδη Σπύρο, Μαργαρίτη Θόδωρο, Μπίστη Νίκο, Πιτσιόρλα Στέργιο, Φλαμπουράρη Αλέκο.

Η ΚΠΕ του Συνασπισμού θα συνεδριάσει στις 13 και 14 Μαϊου με αντικείμενο την επεξεργασία και έγκριση των προσυνεδριακών κειμένων.

Το Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού

To Γραφείο Τύπου