Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
10/11/2012

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη συγκέντρωση της Κυριακής 11/11, μέρα ψηφοφορίας του προϋπολογισμού, στις 5μμ, στην πλατεία Συντάγματος

Όλοι/ες στους δρόμους!

Για την ανατροπή των μέτρων και της κυβέρνησης!

Οι ζωές μας δεν χωράνε στα μέτρα τους και τους προϋπολογισμούς τους!

 

Η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά ευρισκόμενη σε εμφανή κρίση και αποσταθεροποίηση οδηγεί την χώρα και τον λαό σε διαδοχικά αδιέξοδα κατεδαφίζοντας ταυτόχρονα κάθε έννοια δημοκρατίας, με μοναδικό σχέδιο και αποτέλεσμα: την χωρίς τέλος λιτότητα για τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνική πλειοψηφία, την αρπαγή του δημόσιου πλούτου, την διάλυση του κοινωνικού κράτους, την πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας.

 

Μετά την, οριακής πλειοψηφίας μόλις 153 βουλευτών, ψήφιση του 3ου και σκληρότερου μνημονίου και την πασιφανή έλλειψη κοινωνικής νομιμοποίησης η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται τώρα να περάσει τον αντίστοιχο προϋπολογισμό την Κυριακή 11 Νοέμβρη. Θα τους σταματήσουμε!

Καλούμε όλο τον λαό να συνεχίσει να εκφράζει την οργή και την διαμαρτυρία του με την μεγαλειώδη παρουσία του στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια σε όλη την χώρα. Να απαιτήσει την δημοκρατική ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης και την προώθηση μιας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την κρίση σε όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Να μιλήσει ο λαός!

Όλοι/ες στους δρόμους!

Να φύγουν τώρα κυβέρνηση, τρόικα, μνημόνια!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11ΣΤΙΣ 5μμ.

(ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ: Μοναστηράκι, στύλοι Ολυμπίου Διός, Κάνιγγος)