Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
26/11/2012

Η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λίτσα Αμμανατίδου - Πασχαλίδου παρευρέθηκε στην κατάληψη που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Δημαρχείο του Θερμαϊκού διαμαρτυρόμενοι, όπως και το σύνολο των συναδέλφων τους, για τις απολύσεις, τις μειώσεις των αποδοχών, αλλά και συνολικά για τον πολιτικό και οικονομικό «στραγγαλισμό» της τοπικής αυτοδιοίκησης από την πολιτική των Μνημονίων και της συγκυβέρνησης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου δήλωσε: «η συγκυβέρνηση της εσωτερικής Τρόικας ακολουθώντας τις ντιρεκτίβες της Τρόικας και του ΔΝΤ σκληραίνει την βάρβαρη πολιτική της ισοπεδώνοντας όλες τις υποδομές της χώρας από την υγεία και την παιδεία μέχρι την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξεπουλώντας τον δημόσιο πλούτο και οδηγώντας τους εργαζόμενους σε πλήρη εξαθλίωση. Μόνος δρόμος για την σωτηρία είναι ο δρόμος του ενωτικού, μαχητικού και ανυπότακτου αγώνα όλων των εργαζομένων, όλου του λαού. Συγκυβέρνηση και Τρόικα πρέπει να φύγουν τώρα!»

To Γραφείο Τύπου